VIP

VIP - diner zaterdag 19 mei 2018 -  Chef on the Move

 

Ontvangst met bubbels

 

Fingerfood

 

Feuilleté van Brugse kaas

Koningsgarnaal - courgette -  koolrabi

Champignon - kruidenkaas - tonijn

 

Hapjes

 

Tongfilet met gerookte paling - wortel -  limoen

Crème brulée van verse ganzenlever

Carpaccio van St-Jacobsvrucht

 

Voorgerechten in buffet

 

Gemarineerde zalm “mi cuit” - groenten marinades

Assortiment sushi

Asperges in marinade van courgette

Tomaat mozzarella - gerookte heilbot - broccoli

Rog taartje - knolselder - blanke boter

 

Hoofdgerecht

 

Kalfsmedaillon - Provençaals taartje

Oesterzwammen - boeketje van lentegroentjes

 

 

Dessertjes

 

Crème brulée van lavendel

Verse aardbeien - munt

Mokka met ganash van chocolade

Profiteroles met ananas

Gepocheerde peer – sinaasappel - mango - passievrucht

 

Koffie - thee

 

 

99€ per persoon all-in

(parking, toegang evenement, onthaal, VIP diner en 8 drankbonnen)

 

Voor tickets: info@denachtvanoostende.be

 

 

Copyright. All Rights Reserved DNVO